Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Cliëntenraad

Publicatiedatum:

Per 1 augustus 2024 heeft onze huisartsenpraktijk een cliëntenraad.

 

Wat doet de cliëntenraad?
Zij komt op voor alle patiënten van huisartsenpraktijk Kastelenplein. Enkele keren per jaar is er overleg tussen de huisartsen en de leden van de cliëntenraad. De cliëntenraad denkt mee en adviseert over onderwerpen die belangrijk zijn voor patiënten. Er is ruimte voor vragen en suggesties.
De cliëntenraad is erg geïnteresseerd in uw ideeën en tips. Zeker als deze belangrijk zijn voor een grotere groep patiënten.

Geen klachten, wel tips en ideeën
De cliëntenraad behandelt geen individuele klachten. Met klachten over bijvoorbeeld een behandeling kunt u in de eerste plaats terecht bij uw eigen behandelaar. Huisartsenpraktijk Kastelenplein heeft een eigen klachtenbemiddelaar. Neem contact op met de praktijk of zie onze website (de praktijk - formulieren) voor meer informatie. 

De cliëntenraad bestaat uit:
Mevrouw A. van der Sanden (secretaris)
Mevrouw J. Eykholt
Mevrouw L. Weekers
De cliëntenraad wordt ondersteund door Karin van Rhee, praktijkmanager Huisartsenpraktijk Kastelenplein

Heeft u tips of ideeën?
Dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met de cliëntenraad. U kunt ons mailen op dit adres: hk.clientenraad@stroomz.nl