We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.
Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!
Lees hieronder welke diensten we aanbieden naast onze reguliere huisartsenzorg.
Hieronder vindt u informatie over de volgende bevolkingsonderzoeken:
Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker (Cervix uitstrijkje)
Baarmoederhalskanker komt het meest voor bij vrouwen tussen de 30 en 60 jaar. Daarom worden deze vrouwen iedere vijf jaar uitgenodigd voor een bevolkingsonderzoek. U ontvangt de uitnodiging via Bevolkingsonderzoek Zuid. Dit onderzoek wordt volledig voor u vergoed door de overheid. U kunt meedoen aan het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker met een zelfafnameset. Met de zelfafnameset kunt u zelf thuis vaginaal materiaal afnemen. In de oproepbrief leest u hoe u een zelfafnametest aan kunt vragen. Indien u geen gebruik wilt maken van de zelftest kunt u bij de assistente een afspraak maken op het spreekuur. Dit moet zijn op een dag dat u niet ongesteld bent. Het is in onze praktijk gebruikelijk dat de doktersassistente het uitstrijkje maakt. U mag natuurlijk aangeven wanneer u liever heeft dat de huisarts het uitstrijkje maakt (bijvoorbeeld als er bijkomende klachten zijn). Voor het maken van een afspraak met de doktersassistente kunt u bellen met de praktijk, maar u kunt ook online een afspraak maken via onze service van MijnGezondheid.net. Vergeet niet het oproepformulier mee naar uw afspraak te nemen.
Afspraak maken via MijnGezondheid.net
Meer over bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker
Bevolkingsonderzoek borstkanker
Vrouwen worden vanaf hun 50e tot en met hun 75e tweejaarlijks opgeroepen voor een mammografie (röntgenfoto van de borsten). Deze oproep loopt via Bevolkingsonderzoek Zuid en krijgt u thuisgestuurd. Indien de foto uitwijst dat er verder onderzoek moet plaatsvinden, dan ontvangt zowel u als de huisarts hier bericht van. De huisarts kijkt dan samen met u wat er verder moet gebeuren.
Meer over bevolkingsonderzoek borstkanker
Bevolkingsonderzoek darmkanker
Het bevolkingsonderzoek naar darmkanker is gericht op mannen en vrouwen van 55 tot en met 75 jaar. Elke twee jaar wordt u uitgenodigd om mee te doen aan het bevolkingsonderzoek. U ontvangt daarvoor thuis een ontlastingstest (iFOBT), die u na afname van een ontlastingsmonster opstuurt voor analyse. Bij een afwijkende uitslag wordt u doorverwezen voor verdere diagnostiek (coloscopie) en zo nodig behandeling. Zo kan darmkanker in een vroeg stadium worden ontdekt, kunnen voorstadia worden verwijderd en/of is behandeling beter mogelijk.
Meer over bevolkingsonderzoek darmkanker
Wat doet de cliëntenraad?
Zij komt op voor alle patiënten van huisartsenpraktijk Kastelenplein. Enkele keren per jaar is er overleg tussen de huisartsen en de leden van de cliëntenraad. De cliëntenraad denkt mee en adviseert over onderwerpen die belangrijk zijn voor patiënten. Er is ruimte voor vragen en suggesties.
De cliëntenraad is erg geïnteresseerd in uw ideeën en tips. Zeker als deze belangrijk zijn voor een grotere groep patiënten.
Geen klachten, wel tips en ideeën
De cliëntenraad behandelt geen individuele klachten. Met klachten over bijvoorbeeld een behandeling kunt u in de eerste plaats terecht bij uw eigen behandelaar. Huisartsenpraktijk Kastelenplein heeft een eigen klachtenbemiddelaar. Neem contact op met de praktijk of zie onze website (de praktijk - formulieren) voor meer informatie.
De cliëntenraad bestaat uit:
Mevrouw A. van der Sanden (secretaris)
Mevrouw J. Eykholt
Mevrouw L. Weekers
De cliëntenraad wordt ondersteund door Karin van Rhee, praktijkmanager Huisartsenpraktijk Kastelenplein
Heeft u tips of ideeën?
Dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met de cliëntenraad. U kunt ons mailen op dit adres: hk.clientenraad@stroomz.nl
Mogelijk is aanvullende diagnostiek nodig om te weten wat er met u aan de hand is. Veel onderzoeken doen we zelf in de praktijk, vaak gekoppeld aan het consult. Meer informatie hierover is te vinden onder Onderzoeken (zie verderop deze pagina). Laboratoriumonderzoek en beeldvormend onderzoek gebeurt bij Diagnostiek voor U of in het ziekenhuis. Voor veel onderzoeken moet bloed worden afgenomen. Dat kan op verschillende locaties.
Bloedafname
Voor veel onderzoeken moet bloed worden afgenomen. U kunt bloed laten afnemen op verschillende locaties. Die kunt u vinden op de website van De Bloedafname. De meeste van onze patiënten geven er de voorkeur aan bloed te laten prikken bij Diagnostiek voor U - locatie 't Slot. Hier moet u wel van tevoren een afspraak maken. Dat kan via de website van De Bloedafname.
Inleveren materiaal voor laboratoriumonderzoek (bijvoorbeeld urine)
U kunt het materiaal dat moet worden onderzocht inleveren op één van de Diagnostiek-locaties. Het gaat dan bijvoorbeeld om urine en ontlasting. De meeste van onze patiënten kiezen ervoor dit af te geven bij Diagnostiek voor U - locatie 't Slot. Dit kan zonder afspraak, tijdens openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
Meer locaties van Diagnostiek voor U
Urine opvangen
Indien urine moet worden onderzocht, dan is het van belang dat u dit op de juiste manier opvangt. Lees hieronder hoe u dit het beste kunt doen.
Kosten
Let op: de kosten voor diagnostiek door DvU en PAMM vallen onder het eigen risico van uw zorgverzekering. De onderzoeken die DvU en PAMM uitvoeren worden vergoed door de basisverzekering van uw zorgverzekering, maar vallen wel onder het eigen risico. Per jaar betaalt u de eerste zorgkosten ter grootte van het eigen risico zelf. Dit kan betekenen dat u de kosten voor medische diagnostiek door DvU en PAMM zelf moet betalen.
Meer over de tarieven van Diagnostiek voor U
Meer over de tarieven van Eurofins | PAMM
Uitslag
U moet zelf bellen naar de huisartsenpraktijk om de uitslag van het aanvullende onderzoek op te vragen. U kunt voor de uitslag ook kijken op MijnGezondheid.net. Slechts in enkele gevallen zal een huisarts of praktijkondersteuner u bellen voor de uitslag van het onderzoek.
Waarom uw eigen arts geen geneeskundige verklaring mag afgeven
Heeft u van uw arts gehoord dat hij geen ‘geneeskundige verklaring’ (ook wel doktersverklaring genoemd) mag afgeven? Dat klopt. Uw arts heeft daarbij gehandeld volgens de regels die de KNMG, de beroepsorganisatie voor artsen, heeft opgesteld.
Dergelijke verklaringen mogen alleen worden afgegeven door een onafhankelijke arts. Zo’n arts kan een eigen beoordeling maken van de situatie. Als dat nodig is, kan die arts, met de toestemming van de patiënt, ook nog extra informatie opvragen bij de huisarts en andere behandelend artsen.
Voor meer uitleg en informatie hierover verwijzen wij u naar het zogenaamde 'weigeringsbriefje' dat de KNMG heeft opgesteld. Deze is beschikbaar in vijf talen: Nederlands, Engels, Turks, Marokkaans Arabisch en Pools. Hieronder kunt u hem in het Nederlands bekijken. Voor de andere talen verwijzen we u naar de website van de KNMG.
De overheid vergoedt de griepvaccinatie volledig voor de volgende groepen:
Thuisarts biedt meer informatie over het voorkomen van griep en de griepprik:
Ik wil griep voorkomen (griepprik) | Thuisarts.nl
Jaarlijks beoordelen we de medische dossiers van onze patiënten. Behoort u tot de bovenstaande groepen, dan ontvangt u een schriftelijke uitnodiging voor de griepprik. Als u buiten deze categorieën valt en toch gevaccineerd wilt worden, geldt dat de overheid deze vaccinatie niet vergoedt. Voor de kosten kunt u contact opnemen met de assistente.
U kunt voor een rijbewijskeuring of verklaring terecht in onze praktijk.
In verband met de leeftijdgrens van 75 jaar, of vanwege medische redenen, kan een keuring nodig zijn voor een verlenging van het rijbewijs B of B met E. Als ingeschreven patiënt kunt u in onze praktijk terecht en wordt de keuring door een andere huisarts dan uw eigen huisarts verricht. De doktersassistente doet het vooronderzoek (urine, ogentest en bloeddrukmeting). Vervolgens komt u bij de huisarts. Hij/zij neemt met u het keuringsformulier door en u krijgt een gericht lichamelijk onderzoek.
De huisarts doet geen uitspraak over geschikt of ongeschiktheid. Dit is aan de medisch adviseur van het CBR. Soms wordt er extra informatie opgevraagd bij de eigen huisarts (suikerpatiënten) of is een aanvullend specialistisch onderzoek noodzakelijk (epilepsie, oogafwijkingen).
Een rijbewijskeuring kost € 65.
Naast de volledige keuring kennen we ook het zogenaamde ‘klein gericht onderzoek’. Dat gebeurt als een keuring niet nodig is maar het CBR wel een toelichting wil op uw eigen verklaring. Deze keuring wordt door uw eigen huisarts verricht.
Zo'n klein gericht onderzoek kost € 45.
Te allen tijde dient u de keuringsformulieren van het CBR in te leveren bij de balie aan de assistente, voorzien van uw naam en telefoonnummer. Zij zal dan op kort termijn contact met u opnemen en een juiste keuringsafspraak voor u inplannen.
U kunt bij onze praktijk terecht voor de volgende kleine ingrepen:
Spiraaltje of pessarium
Uw huisarts kan dit op de praktijk inbrengen. Voor het plaatsen van een spiraaltje wordt vooraf een inwendig onderzoek verricht en soms een test op ontstekingen/infecties. Het spiraaltje wordt geplaatst in een aparte afspraak. Bij twijfel over de ligging krijgt u een echo-onderzoek om te bepalen of het spiraaltje goed zit. Na vijf jaar dient het spiraaltje weer vervangen te worden. Het verwijderen van een spiraaltje kan door de huisarts gedaan worden op een gewone spreekuurafspraak.
Hechten en verbinden
In de praktijk kunt u met ongevallen/wonden terecht om deze te laten plakken of hechten. Belt u als het kan van te voren even op zodat het ingepland kan worden om wachttijd voor u te voorkomen. De assistentes zullen de wonden verder schoonmaken en verbinden en vaak de wondcontrole doen. Ook verwijderen zij de hechtingen na zeven tot tien dagen.
Zwachtelen
Bij oedeem en trombose kunnen de assistentes zwachtelbehandeling instellen.
Kleine chirurgie
Uw huisarts voert op de praktijk kleine ingreepjes zelf uit. Wij hebben hiervoor een aparte chirurgiekamer. Zij nemen huidbiopten af, verwijderen atheroomcystes, verwijderen plekjes op het lichaam, behandelen met een electrocauter voor huiduitstulpingen, doen teennagelextracties, etc.
Wrattenbehandeling
De assistentes behandelen de veel voorkomende wratten op handen en voeten en in overleg met de arts op andere plekken van het lichaam met stikstof. U kunt hiervoor een afspraak plannen op het assistentespreekuur.
Verwijderen staalsplinter uit oog
Onder druppelverdoving kan een vastzittend vuiltje uit het oog verwijderd worden door de huisarts.
Bloedneus
Bij een ernstige bloedneus wordt door de huisarts een speciale neustampon ingebracht om het bloeden te stoppen.
Onze praktijk heeft het kwaliteitskeurmerk (NPA) van het Nederlands Huisartsen Genootschap verkregen. Daarmee laten we zien dat we systematisch werken aan kwaliteitsverbetering. Ook de patiëntwaardering is daarbij onderdeel van de beoordeling. Om de drie jaar vindt er een controle plaats door een accrediteur om dit kenmerk te mogen behouden.
Verder is onze praktijk verbonden aan de Universiteit van Maastricht. We leiden samen met de Huisartsopleiding Maastricht huisartsen op. In onze praktijk worden ook doktersassistentes en praktijkondersteuners opgeleid.
Veel mensen willen graag hun wensen over hun levenseinde vastleggen. Bijvoorbeeld een niet-reanimeren-verklaring of een euthanasieverklaring. U kunt een afspraak voor een consult maken om dit te bespreken. Wij leggen uw wensen in uw digitale dossier vast. De papieren verklaringen bewaren wij in ons archief. Om u te ondersteunen vindt u hieronder verklaringen die u kunt downloaden. U maakt zelf een keuze welke u wilt invullen.
Penning
Wanneer u niet meer gereanimeerd wilt worden, dan is het goed om een penning te dragen zodat onbekende omstanders of een gewaarschuwde ambulance weten dat u niet meer gereanimeerd wilt worden. U vindt hieronder een document met informatie hoe u zo'n penning kunt bestellen.
Euthanasieverklaring
Het invullen van een euthanasieverklaring is zinvol om daarmee te laten weten dat dit in de toekomst een optie voor u kan zijn. Wanneer daadwerkelijk om uitvoering van de euthanasie gevraagd wordt, is het noodzakelijk dat u op dat moment uw wil duidelijk kenbaar kunt maken en dat er voor u sprake is van ondraaglijk en uitzichtloos lijden. Een onafhankelijke (SCEN)-arts toetst of dit het geval is. U kunt een clausule dementie bij de euthanasieverklaring voegen. Daarbij is het goed om te weten dat euthanasie bij dementie een ingewikkeld besluit kan zijn.
Behandelverbod
Denk ook aan het opstellen van een behandelverbod. Dit is van belang in situaties waarin u uw wil niet meer kenbaar kunt maken. In combinatie met een volmacht aan een van uw naasten.
Orgaandonatie
Tot slot attenderen we u op orgaandonatie. Als u geen keuze doorgeeft, dan staat u in het Donorregister automatisch geregistreerd als 'geen bezwaar tegen orgaandonatie'.
Indien u de wensen ten aanzien van orgaandonatie wilt vastleggen of wijzigen, kijk dan op de website van het DonorRegister.
Volmacht inzake medische besluitvorming
Praat erover!
Sterven hoort, net als geboren worden, bij het leven. Het is net zo alledaags. Het overkomt ons allemaal. Laten we ons overvallen als de tijd daar is, of krijgt het onderwerp al eerder een plaats in onze gesprekken en in ons leven? In onderstaande video meer hierover.
Voor de volgende onderzoeken kunt u ook terecht bij Huisartsenpraktijk Kastelenplein:
Echografie
De meest voorkomende onderzoeken met behulp van echografie kunnen tegenwoordig binnen onze praktijk worden verricht. Afhankelijk van de klachten hoeft u voor een echo onderzoek van de buik, de schouder of een inwendige echo (vaginaal) niet meer naar een ziekenhuis. Dokter R.B.T. Verstegen is gecertificeerd als echoscopist en voert deze echo's uit, ook voor de andere huisartsen in de praktijk. Als u door uw huisarts verwezen wordt voor een echo kunt u hiervoor een afspraak maken bij de assistente.
Ter voorbereiding op een gemaakte echografie afspraak kunt u aanvullende informatie hieronder downloaden
Aanvullende informatie over echografie
Audiometrie/gehoortest
Als u gehoorproblemen heeft wordt op verzoek van uw huisarts door de assistente een toonaudiogram afgenomen. Met een zogenaamde audiometer en een koptelefoon worden korte tonen aangeboden. De assistente zal u vragen aan te geven of u deze hoort. De assistente gaat na hoe zacht het geluid gemaakt kan worden om net gehoord te worden. Beide oren worden afzonderlijk getest. Zo wordt een drempel bepaald van de geluiden van verschillende toonhoogten die nog net worden waargenomen. De meetresultaten worden in een tabel of grafiek weergegeven. U spreekt met de huisarts af hoe u de uitslag bespreekt. Dit kan direct na het onderzoek of op een ander geschikt moment op het spreekuur of telefonisch.
30-minuten bloeddrukmeting en thuismeting bloeddruk
De meest betrouwbare bloeddrukmeting is een bloeddrukmeting in de thuissituatie. De praktijk stelt daarom, indien nodig, kortdurend een bloeddrukmeter beschikbaar om gedurende drie dagen de bloeddruk thuis te kunnen meten. Een goed alternatief hiervoor is een bloeddrukmeting gedurende 30 minuten op een rustige plek in de praktijk. De huisarts of praktijkondersteuner zal dit, indien nodig, met u bespreken. De assistente zal het vervolgens voor u inplannen.
ECG/hartfilmpje
Bij hartklachten kan de huisarts besluiten tot het maken van een hartfilmpje. De assistente maakt dan terwijl u ligt (in rust) een opname van de elektrische activiteit van uw hart. Hiervoor plaatst zij (zachte) klemmen ter hoogte van beide polsen en enkels en krijgt u 6 plakkertjes op de borst. Hiermee kan de huisarts een indruk krijgen van het hartritme, prikkelgeleiding en zuurstofvoorziening van het hart. Tevens kan gezien worden of de hartspier verdikt is.
Longfunctietest/spirometrie
Bij aanhoudend hoesten of benauwdheid kan de huisarts besluiten voor een longfunctieonderzoek. Dit onderzoek is een blaastest waarbij u rechtop zittend na een diepe inademing maximaal moet uitademen door een buisje dat u in de mond houdt. Met een spirometrie worden blaaskracht, longinhoud en eventuele vernauwing in de luchtwegen gemeten. Deze gegevens worden opgeslagen in een computer en de resultaten kunnen worden geprint in een grafiek met bijbehorende getallen. De huisarts bespreekt deze getallen vervolgens met u.
De longfunctietest kan worden afgenomen door een praktijkondersteuner.
SOA-onderzoek
De meeste consulten omtrent Seksueel Overdraagbare Aandoeningen (SOA's) worden in onze praktijk gedaan door de praktijkassistente. Als u belt naar de praktijk zal de assistente u vragen onderstaande vragenlijst uit te printen en in te vullen. Als u de vragenlijst heeft ingevuld en ingeleverd zal de assistente een afspraak voor u inplannen.
De kosten voor het onderzoek gaan van uw eigen risico af.
Vragenlijst SOA
Patiënten tot en met 24 jaar kunnen eventueel ook bij de GGD terecht. Dit geldt tevens voor patiënten ouder dan 24 jaar en die onder de hieronder genoemde risicogroepen vallen:
Het onderzoek bij de GGD is gratis.
If you want a test for venereal diseases (or sexually transmissible diseases) please fill out the questionnaire that you will find below. Print the form and answers the questions. After that you can bring the form to the assistant and she will make an appointment for you.
Questionnaire Venereal Diseases
Vaatdoppler-onderzoek
Met een dopplermeting kan de bloeddruk worden bepaald waarmee de slagaders bloed naar de benen pompen. Deze bloeddruk wordt vergeleken met de bloeddruk aan de arm.
Hiermee kan worden bepaald of u bloedvatvernauwing heeft aan de bloedvaten naar de benen. De assistente voert dit onderzoek uit. Hiervoor ligt u op de onderzoeksbank en meet zij achtereenvolgens de bloeddruk aan beide armen en aan beide enkels. Aan de benen maken we gebruik van een apparaat wat de bloedstroom hoorbaar maakt (het doppler apparaat).
Geheugentest
Bij klachten over verminderd geheugen kan op de praktijk de oriënterende MMSE-geheugentest afgenomen worden. Dit is een betrouwbare test in de huisartsenpraktijk om beginnende vergeetachtigheid te testen en te volgen. De huisarts zal samen met u bespreken wanneer deze test zinvol is en de assistente zal deze uitvoeren. De test bestaat uit 30 verschillende kleine opdrachten die door iedereen over het algemeen goed kunnen worden uitgevoerd.
Visustest
Als u wazig ziet of andere klachten heeft aan de ogen kan de huisarts besluiten tot een ogentest om te bepalen hoe scherp u kunt zien. Met deze test kan de huisarts een onderscheid maken tussen problemen met de ogen die kunnen worden opgelost met een bril dan wel problemen waarvoor een verwijzing nodig is naar de oogarts. Denk hierbij bijvoorbeeld aan staar of veroudering van het netvlies. Ook bij acute verslechtering kan een ogentest zinvol zijn om de ernst van het verlies te bepalen. Dit ter voorbereiding op het overleg met de oogarts.
Eigen laboratoriumonderzoeken
Laboratoriumonderzoek vindt beperkt plaats binnen onze eigen praktijk. Het gaat hierbij om de volgende tests:
Het kan zijn dat ten behoeve van de diagnostiek onderzoek nodig is in een uitgebreid laboratorium. De huisarts vraagt dan laboratoriumtesten aan bij Diagnostiek voor U of PAMM. Het gaat hierbij vooral om bloed- en urineonderzoek. Meer informatie hierover kunt u vinden onder Diagnostiek (zie hierboven).
Urine opvangen
Indien urine moet worden onderzocht is het van belang dat u op de juiste manier de urine opvangt. De website Thuisarts.nl geeft duidelijke instructies over het opvangen van urine:
Voor reizigersadviezen bent u bij ons in de praktijk aan het goede adres.
Daarnaast zijn alleen vaccinaties vaak niet genoeg om je te beschermen tegen de gezondheidsrisico’s. Onze praktijk is LCR-gecertificeerd en daardoor in staat om op professionele manier reizigersvoorlichting te geven op het gebied van vaccinaties, medicijnen en preventieve maatregelen. Uiteraard zijn de benodigde vaccinaties of medicijnen ook via ons te verkrijgen.
Onze praktijk behoort tot het netwerk van Reisprik. Momenteel hebben wij door onderbezetting helaas geen reisspreekuur op onze locatie. Vanaf september kunt u weer aanvragen doen voor onze locatie.
Via de website van reisprik kunt u kijken bij welke andere locaties u terecht kunt deze periode;
Reisprik Kastelenplein
Op de site van LCR kunt u alle informatie en folders nalezen die tijdens het consult worden besproken.
LCR.nl
Gebruikers van geneesmiddelen die onder de opiumwet vallen kunnen deze niet zomaar meenemen naar het buitenland. Voorbeelden van deze geneesmiddelen zijn: Ritalin, Concerta, Medikinet, Morfine, Oxycontin, Oxynorm, Methadon, Temazepam en Oxazepam.
Meer informatie vindt u op de website van het CAK.
U wordt verzocht om het bedrag per pin of contact te betalen, de rekening kunt u dan indienen bij uw zorgverzekeraar. De praktijk is een door de zorgverzekeraar erkende praktijk voor reizigersvaccinatie. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden de kosten geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering.
Consult ≤ 5 min | € 17,96 |
Consult 5-20 min | € 35,91 |
Consult ≥ 20 min | € 71,83 |
Visite < 20 min | € 53,87 |
Visite ≥ 20 min | € 89,78 |
Passanten tijdelijk in NL zonder Nederlandse zorgverzekering
Consult ≤ 5 min | € 19,56 |
Consult 5-20 min | € 39,12 |
Consult ≥ 20 min | € 78,25 |
Visite < 20 min | € 58,69 |
Visite ≥ 20 min | € 7,81 |
Vast tarief: € 65,-
Vast tarief: € 45,-
Vast tarief: € 15,-
Algemeen, griepvaccin, pneumokokkenvaccin: € 35,91
Vast tarief: € 20,-
Alle vaccinatie(s) voor buitenlandse reizen gaan via Reisprik.
Consulten (kosten per persoon)*
Consult | € 26,95 |
Consult kind (t/m 16 jaar) | € 18,95 |
Vervolgconsult | € 17,95 |
Telefonisch consult | € 19,95 |
Avond-/weekendtoeslag | € 6,95 |
Malariarecept (tijdens consult) | € 9,95 |
Overige recepten (antibioticum, hoogteziekte) | € 9,95 |
Vaccinatieboekje | € 5,95 |
No-show | € 19,95 |
Vaccinaties (kosten per injectie)* |
|
Hepatitis A | € 64,95 |
Hepatitis A junior | € 46,95 |
Hepatitis B | € 49,95 |
Hepatitis B junior | € 49,95 |
Hepatitis A + B | € 69,95 |
Hepatitis A + B junior | € 69,95 |
Dengue (knokkelkoorts) | € 109,95 |
Difterie, Tetanus, Polio (DTP) | € 29,95 |
Difterie, Kinkhoest, Tetanus, Polio (DKTP) | € 34,95 |
Bof, Mazelen, Rode Hond (BMR) | € 38,95 |
Buiktyfus | € 44,95 |
Gele koorts | € 56,95 |
Meningokokken | € 69,95 |
Rabiës | € 82,95 |
Teken encefalitis (FSME) | € 62,95 |
Japanse encefalitis | € 139,95 |
Titerbepaling antistoffen HepB | € 34,95 |
*bovenstaande prijzen zijn incl. BTW, prijswijzigingen voorbehouden.
Iedere Nederlander heeft een verplichte zorgverzekering. In 2024 geldt daarnaast voor iedereen van 18 jaar en ouder een eigen risico van minimaal 385 euro. Het bezoek aan de huisarts valt niet onder het eigen risico. Kosten voor onderzoek of zorg buiten de praktijk vallen hier wél onder. Denk hierbij aan:
Of in uw geval een betaling binnen of buiten het eigen risico valt, kunt u altijd bij uw zorgverzekeraar navragen.
Voor de particuliere aanvullende verzekering (AV) gelden vergoedingsvoorwaarden die per verzekeraar en per AV-polis sterk kunnen verschillen. Uw huisarts is niet bekend met deze afspraken tussen u en uw verzekeraar.
Vraag bij twijfel na bij uw verzekeraar of u met uw verzekerde AV-pakket in aanmerking komt voor een vergoeding.
Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij Kamer van Koophandel Brabant op 27 augustus 2013 onder nummer 17264600. U kunt een kopie van de algemene voorwaarden opvragen bij de assistente aan de balie.